EQUIP

Sara Montroig

Sara Montroig

Graduada en Història de l’Art per la Universitat de Girona.

Màster en Iniciació a la Recerca de les Humanitats: Història, Art, Filosofia, Llengua i Literatura per la Universitat de Girona.

 

Realització del treball final del màster dirigit cap a l’àmbit de la recerca d’època moderna, concretament l’orfebreria i l’argenteria moderna.

 

Col·laboració i participació en projectes de recerca del Dipartimento dei Beni Culturali: Archeologia, Storia dell’Arte, del Cinema e della Musica de la Universitat de Pàdua.

 

Col·laboració en recerca a l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) mitjançant un conveni de cooperació educativa per realitzar pràctiques acadèmiques externes, amb temàtica d’investigació afina al grup de recerca dela UdGd’Història de l’Art Modern. Àmbit de recerca: “Art en Perill” la memòria de l’art desaparegut a Catalunya durant la Guerra Civil.

 

Participació en el seminari “Descobrint la recerca”, organitzat per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), Grup de Recerca Art Modern de la UdG i Projecte I+D+I MINECO: Coleccionismo y gusto artístico de la noblesa catalana y mallorquina en Época Moderna: creación y dispersión de un patrimonio. Comunicació: Orfebreria del XVII a Catalunya: el bust reliquiari i imatgeria en plata.

 

Publicació pel Museu d’Art de Girona (md’A), l’estudi Bust reliquiari, a “Un mes una obra”.

Frase Negra