ACTUALITAT

TORNAR
el-centre-fraternal-de-palafrugell-acull-les-tertlies-pallach-2015
10.02.2015 - JORNADES

El Centre Fraternal de Palafrugell acull les Tertúlies Pallach 2015

La Fundació Pallach i el Centre Fraternal de Palafrugell han organitzat un seguit de tertúlies a la Sala Familiar del Centre Fraternal, que giraran al voltant de l’educació entesa en un sentit global i en tots els seus àmbits.

Aquestes tertúlies volen ser un espai d’intercanvi d’opinions i de reflexió on, a partir de les influències educatives que els diferents convidats han rebut (família, escola, entorn social, vida associativa, feina, etc.), es generi un diàleg entre el assistents de manera que tot teixint un intercanvi d’opinions, i sense voler arribar necessàriament a cap conclusió, siguin una eina per a la reflexió.

El programa s’ha estructurat en tres sessions: El dilluns 2 de febrer amb Teresa Juvé (Madrid, 1921) i Antònia Pallach (París, 1949); el dilluns 9 de febrer amb Joaquim Nadal (Girona, 1948) i Lluís Zamora (Palamós, 1969), i el dilluns 23 de febrer amb Jaume Guasch (Sant Jaume dels Domenys, 1922) i Joan Paguina (Torroella de Montgrí, 1946). Moderades per Conxa Comas i Marta Silvestre, les tertúlies tindran lloc a 2/4 de 8 del vespre i l’entrada és lliure. S’oferirà als assistents un pica-pica per fer més agradable l’estona.

 

Més informació

Frase Negra