ACTUALITAT

TORNAR
el-curs-bojos-per-larqueologia-visita-el-casc-
04.12.2014 - ACTES

El curs Bojos per l’Arqueologia Visita el CASC

El grup d’alumnes del curs Bojos per l’Arqueologia segueix el seu recorregut per terres gironines amb la coordinació de l’Institut català de Recerca en Patrimoni Cultural. A la darrera sessió es va visitar el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya. El director del CASC, Gustau Vivar , va iniciar el recorregut amb una introducció a les funcions del centre. Tot seguit, els alumnes van poder viure in situ els processos de conservació que segueixen diferents materials recuperats sota el mar.

L'ICRPC, dirigit per Joaquim Nadal, tancarà el curs el proper 13 de desembre amb una darrera activitat sobre estudis de públic i un acte d'entrega de diplomes als alumnes participants. Durant els tres darrers mesos les sessions s’han desenvolupat a les comarques de Girona sota la coordinació d’Antoni Rojas, responsable de projectes de recerca de  l’ICRPC, i en les quals han participat diversos professionals vinculats al món de l’arqueologia, els museus, i les tecnologies.

El curs Bojos per l’Arqueologia forma part de la proposta formativa Bojos per la ciència 2014 que impulsa la Fundació Catalunya-La Pedrera. L’organitzen l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC).

Frase Negra