ACTUALITAT

TORNAR
el-curs-bojos-per-larqueologia-visita-el-museu-dhistria-de-girona-i-el-museu-dhistria-dels-jueus
08.11.2014 - JORNADES

El curs Bojos per l’Arqueologia visita el Museu d’Història de Girona i el Museu d’Història dels jueus

L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural ha dut a terme la tercera sessió del curs Bojos per l’Arqueologia-Girona.

 

Per iniciar la sessió , els alumnes van visitar en aquesta ocasió dos museus gironins: el Museu d’Història de Girona i el Museu d’Història dels jueus. L’objectiu era, en primer lloc conèixer aquests equipaments. En segon lloc, ela alumnes del curs havien de realitzar una prospecció dels equipaments i identificar quins elements podrien millorar l’experiència de la visita.

La sessió va comptar amb la participació dels responsables de l’aplicació Era Girona, Jordi Gran i Laura Olivas van guiar un recorregut pels carrers del Barri Vell de Girona i van mostrar les utilitats de l’aplicació que han dissenyat.

 

Finalment, per concloure la sessió, Antoni Rojas, va impartir una sessió sobre tecnologies aplicades al patrimoni cultural on es va posar èmfasi en la importància d’estudis de públic per a la planificació de projectes vinculats a les TIC.

 

Les properes sessions de Bojos per l’Arqueoloia segueixen al novembre fins el desembre amb visites al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya i una pràctica sobre comportament de turistes culturals.

Frase Negra