ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-cerca-candidats-i-candidates-als-ajuts-postdoctorals-beatriu-de-pinos
04.03.2022 - OPORTUNITATS PER TREBALLAR COM A INVESTIGADOR A L'ICRPC

L'ICRPC cerca candidats i candidates als ajuts postdoctorals Beatriu de Pinós

L'ICRPC cerca candidats i candidates als ajuts postdoctorals Beatriu de Pinós per obtenir un contracte de tres anys, a desplegar en el centre amb recerques dins de l'àmbit del patrimoni cutural material i immaterial.

Si reuniu els requisits de la convocatòria podeu enviar una carta de presentació i CV a comunicacio@icrpc.cat, abans del 15 de març de 2022.

 

Podeu consultar la convocatòria en aquest enllaç:

https://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/Ajuts-per-a-la-incorporacio-de-personal-investigador-postdoctoral-al-sistema-catala-de-ciencia-i-tecnologia-dins-del-programa-Beatriu-de-Pinos-BP-2021

 

Us resumim els punts més significatius de la convocatòria:

 

-Ajuts amb contracte de 3 anys.

 

-Import 132.300,00 € (pels tres anys).

 

 

Requisits principals dels candidats:

 

1.Haver obtingut el títol de doctor entre l'1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2019 (s'entén com a data d'obtenció del doctorat la data de lectura i aprovació de la tesi).

 

2.Tenir, en el moment d'incorporar-se a l'entitat receptora, un mínim de dos (2) anys d'experiència postdoctoral fora de l'Estat espanyol. Aquesta experiència postdoctoral, independentment del tipus de vinculació, es pot haver dut a terme en institucions diferents, sempre que el període total d'estada postdoctoral sigui, com a mínim, de dos  anys. 

 

3. No haver residit o treballat a l'Estat espanyol més de 12 mesos en els darrers tres anys anteriors a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

 

Informació a incorporar a la sol·licitud:

 

1.Breu currículum de la persona candidata.

2.La descripció dels elements més destacats del grup de recerca i l'entitat als quals s'incorpora la persona candidata;

3.Una breu descripció de l'activitat científica que es vol realitzar, incloent-hi el pla de treball de l'activitat científica i formativa que es pretén desenvolupar; els aspectes d'impacte, comunicació i difusió; 

4.Aspectes ètics del projecte de recerca previst. 

 

 

Termini de presentació de sol·licituds provisionals: 

De 05/03/2022 a 28/03/2022 

Frase Negra