ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-intensifica-les-seves-accions-de-recerca-gracies-al-suport-de-lobra-social-la-caixa
10.05.2017 - ACTES

L’ICRPC intensifica les seves accions de recerca gràcies al suport de l’Obra Social la Caixa

La Fundació Bancària “la Caixa” i l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) signen un conveni destinat al desenvolupament d’accions de recerca.

 

Jaume Masana, director territorial de Caixabank a Catalunya, i Joaquim Nadal, director de l’ICRPC han signat un conveni a través del qual es desplegaran activitats vinculades a la recerca en el camp del patrimoni cultural durant el 2017. L’Obra Social “la Caixa” destinarà 25.000€ com a suport a l’activitat del centre.

 

Entre els diversos objectius de La Fundació Bancària “la Caixa” es troba el de foment de la recerca i el coneixement i, atesa la trajectòria de l’ICRPC, ha decidit destinar recursos que possibilitin ampliar els projectes d’aquest centre de la xarxa CERCA, especialitzat en patrimoni cultural. L’ICRPC és un centre català, amb a Girona i amb una voluntat de projecció internacional de la recerca que es realitza a Catalunya. Porta a terme una destacada activitat en recerca amb projectes competitius nacionals i internacionals, accions de transferència del coneixement i socialització i comunicació de resultats de recerca.

 

El conveni contempla accions a realitzat durant l’any 2017 on destaca la publicació de llibres, la organització de seminaris i conferències i el desenvolupament d’accions vinculades als processos de recerca.

 

L’ICRPC  i l’Obra Social “la Caixa”  mantenen un conveni de col·laboració que han renovat cada any per tal d’intensificar les seves activitats en el camp de la recerca, i molt especialment en la edició de la publicació de la col·lecció ICRPC llibres o la organització dels Seminaris de l’Institut de Patrimoni. La Fundació Bancària “la Caixa “compleix així un dels seus objectius, que és contribuir al desenvolupament de programes socials, educatius, culturals, científics i mediambientals amb una vocació transformadora.

Frase Negra