ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-intensifica-les-seves-accions-de-recerca-gracies-al-suport-de-lobra-social-la-caixa_1
21.05.2018 - ACTES

L’ICRPC intensifica les seves accions de recerca gràcies al suport de l’Obra Social “la Caixa”

 

L’Obra Social “la Caixa” i l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) signen un conveni destinat al desenvolupament d’accions de recerca.

 

Jaume Masana, director territorial de Caixabank a Catalunya, i Joaquim Nadal, director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) han signat un conveni a través del qual es desplegaran activitats vinculades a la recerca en el camp del patrimoni cultural durant l’any 2018. L’Obra Social “la Caixa” destinarà 25.000€ com a suport a l’activitat del centre.

 

Entre els diversos objectius de La Fundació Bancària “la Caixa” es troba el de foment de la recerca i el coneixement i, atesa la trajectòria de l’ICRPC, ha decidit destinar recursos que possibilitin ampliar els projectes d’aquest centre de la xarxa CERCA, especialitzat en patrimoni cultural. L’ICRPC és un centre català, amb seu a Girona i amb una voluntat de projecció internacional de la recerca que es realitza a Catalunya. Porta a terme una destacada activitat en recerca amb projectes competitius nacionals i internacionals, accions de transferència del coneixement i socialització i comunicació de resultats de recerca.

 

El conveni contempla accions a realitzat durant l’any 2018 on destaca la publicació de resultats de processos de recerca, així com la participació en fòrums internacionals, la organització de seminaris i conferències i el desenvolupament d’accions de comunicació i socialització de la ciència.

 

L’ICRPC  i l’Obra Social “la Caixa”  mantenen un conveni de col·laboració que han renovat cada any per tal d’intensificar les seves activitats en el camp de la recerca, i molt especialment en la edició de la publicació de la col·lecció ICRPC llibres o la organització dels Seminaris de l’Institut de Patrimoni. La Fundació Bancària “la Caixa “compleix així un dels seus objectius, que és contribuir al desenvolupament de programes socials, educatius, culturals, científics i mediambientals amb una vocació transformadora.

 

Foto: Obra Social "La Caixa"

Frase Negra