ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-participa-a-la-proposta-bojos-per-la-cincia
18.09.2013 - SEMINARIS

L'ICRPC participa a la proposta "Bojos per la Ciència"

Bojos per l’Arqueologia és un curs de formació dirigit a fomentar la vocació científica per l’arqueologia i la conservació i preservació del patrimoni cultural entre els alumnes de primer de batxillerat de Catalunya.

Aquest programa, que acollirà 25 alumnes de 1r de Batxillerat i que tindrà una durada d’un any, forma part de la proposta formativa “Bojos per la ciència 2013!” que promou la Fundació Catalunya-La Pedrera i que té com a objectiu apropar la recerca que es desenvolupa en els centre d’investigació de Catalunya als postres escolars i fomentar en ells la vocació científica per l’arqueologia i la conservació i valorització del patrimoni cultural.

En aquest curs que es realitzarà durant 18 caps de setmana (6 caps de setmana a cada centre) de gener a desembre de 2014, els participants tindran l’oportunitat d’ampliar, de la ma de reconeguts especialistes, els seus coneixements sobre Prehistòria i Evolució Humana, Arqueologia Clàssica i la Conservació i Preservació del Patrimoni Cultural. Així doncs, des d'aquest curs es potenciarà la vocació científica i humanística en l'àmbit dels primers graus de l'ensenyament terciari i es contribuirà a la Societat del Coneixement des de la formació integral del futur personal investigador i humanista.

Aquest curs és GRATUIT i podran formar-hi part els 25 millors alumnes que seleccionem d’entre totes les inscripcions rebudes. El període d’inscripcions estarà obert des del 18 de setembre fins el 30 d’octubre de 2013.

Per a més informació i per tal de poder inscriure-us en aquest curs, cliqueu aquí.

Frase Negra