ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-participara-en-un-projecte-europeu-dactivacio-del-patrimoni-immaterial
26.10.2020 - ACTES

L’ICRPC participarà en un projecte europeu d’activació del patrimoni immaterial

L'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), amb Joaquim Nadal com a director, participarà en un projecte europeu format per socis de França, Portugal i Espanya. 

La 4a convocatòria del programa de finançament Interreg SUDOE ha publicat la resolució de projectes aprovats i que reben finançament. Entre ells, el projecte LIVHES: Living heritage for sustainable development. 

El projecte LIVHES està liderat pel Pôle Métropolitain Pays de Béarn (França) i està conformat per vuit socis més d’Espanya, Portugal i França, i entre ells l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, com a representació catalana. 

 

LIVHES, pretén abordar solucions innovadores per desenvolupar i implementar, a través d'accions pilot, estratègies de valorització del Patrimoni Cultural Immaterial, promogut i reconegut per la UNESCO, que impulsin el desenvolupament local sostenible i la cohesió dels territoris perifèrics o poc poblats de l'espai SUDOE.

 

El projecte rep un finançament total de 832.500 € i l’ICRPC disposarà de prop de 75.000 € per desplegar la seva funció dins del projecte. Per Joaquim Nadal és una excel·lent notícia en temps de pandèmia i escassetat de recursos. L’inici del projecte tindrà lloc el proper novembre i es desplegarà en 3 anys.

 

MÉS INFORMACIÓ AMB ELS PROJECTES APROVATS!, AQUÍ

Frase Negra