ACTUALITAT

TORNAR
una-passejada-per-larqueologia-al-museu-arqueolgic-de-banyoles
18.01.2012 - JORNADES

“Una passejada per l’Arqueologia” al Museu arqueològic de Banyoles

Del 14 de gener al 26 de febrer el Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles acull l’exposició . “Una passejada per l’Arqueologia”

L’exposició realitza un recorregut per la història i la visió actual dels usos del patrimoni arqueològic a les comarques gironines. La mostra forma part del projecte I+D “La patrimonialització de l’arqueologia. Conceptualitzacions i usos actuals del patrimoni arqueològic”, coordinat per l’ICRPC i l’objectiu principal del qual ha estat investigar els diferents conceptes i usos del patrimoni arqueològic que coexisteixen en l’actualitat. L’estudi ha estat desenvolupat entre 2008 i 2011. El projecte ha estat finançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación (actual Ministerio de Economia i Competitividad).

És una mostra itinerant que ja ha estat a l’Escala, a Sant Julià de Ramis (Girona), el monestir de Sant Pere de Galligants de Girona i a Roses. L’exposició estarà a d’altres punts de les comarques gironines i està disponible per les institucions que la vulguin acollir.

Informació sobre el projecte I+D:

http://www.icrpc.cat/ca/recerca/la-patrimonializacion-de-la-arqueologia.html

Lloc:

Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, Sala Annexa

Plaça de la Font núm. 1

Banyoles 17820

Frase Negra