ACTUALITAT

TORNAR
v-congres-internacional-darqueologia-experimental
09.02.2017 - ACTUALITAT PATRIMONI

V CONGRÉS INTERNACIONAL D’ARQUEOLOGIA EXPERIMENTAL

V Congrés d’Arqueologia Experimental 

NOVETATS! NOVA CIRCULAR (6 d'octubre), PROGRAMA I MÉS INFORMACIÓ EN ELS DOCUMENTS DESCARREGABLES

L’Institut Català de Paleocologia Humana i Evolució Social (IPHES), l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) i la Asociación EXPERIMENTA estan organitzant el V Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental que es celebrarà a Tarragona els dies 25, 26 i 27 d’octubre de 2017.

El V Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental pretén reunir a investigadors en arqueologia que empren l’experimentació i l’actualisme per a resoldre problemàtiques relacionades amb l’estudi de societats pretèrites des de diferents disciplines i abastant un ampli rang cronològic. Al mateix temps, pretén aglutinar els últims avanços en la didàctica i divulgació del patrimoni.

El V Congrés Internacional d’Arqueologia Experimental dedicarà dos dies (25 i 26 d’octubre) a presentacions teòriques, tant comunicacions orals com pòsters, i un dia pràctic (27 d’octubre), destinat a la presentació d’experimentacions, demostracions i tallers. Les sessions es desenvoluparan a l’Aula Magna de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35 43002 Tarragona).

 

NOVA CIRCULAR (6 d'octubre), PROGRAMA I MÉS INFORMACIÓ EN ELS DOCUMENTS DESCARREGABLES

Frase Negra