ACTUALITAT

TORNAR
els-museus-i-el-patrimoni-en-el-territori-accessibilitat-i-nous-publics
14.07.2015 - ACTES

ELS MUSEUS I EL PATRIMONI EN EL TERRITORI. ACCESSIBILITAT I NOUS PÚBLICS

ELS MUSEUS I EL PATRIMONI EN EL TERRITORI. ACCESSIBILITAT I NOUS PÚBLICS

Del 15 al 17 de juliol

Lleida

 

La UdL i la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran organitzen una nova edició dels cursos de la Universitat d’Estiu amb l’objectiu de facilitar formació en temes de museus i centres patrimonials als professionals i persones interessades.

L’edició d’enguany s’endinsarà en qüestions relatives al públic: l’accessibilitat i la captació de nous públics. Això té una implicació directa en les activitats organitzades pel museu, en la seva orientació envers determinats sectors socials, d’edat o amb especificitats concretes. És molt important tractar el tema en l’escala adient, dels museus i centres de territori, en què els públics locals són tan o mésimportants que els visitants forans.

 

En aquest marc es presentarà l’Observatori de Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya, creat per l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural per encàrrec de la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni de la Generalitat. La conferència “Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya. Aplicacions als museus de territori”, anirà a càrrec d’Antoni Laporte).

 

Disposeu del program complet del curs en el següents enllaços:

 

Programa

Informació Universitat de Lleida

 

 

Frase Negra