ACTUALITAT

TORNAR
jornada-patrimoni-immaterial-i-desenvolupament-local
05.06.2021 - JORNADES

Jornada Patrimoni immaterial i desenvolupament local

 

El cicle de conferències dedicat a Noves Mirades en Turisme i Patrimoni té com a objectiu presentar iniciatives innovadores que posen en relleu els nous usos i direccions que estan emergint a l’entorn d’aquests dos àmbits en constant transformació.

 

La setena jornada del cicle es dedicarà al paper del patrimoni immaterial com a catalitzador de processos de desenvolupament local. Així, en el marc de la sessió es debatrà a l’entorn del concepte de sostenibilitat cultural i la seva relació amb el patrimoni cultural immaterial. Posteriorment, es presentaran dos projectes innovadors en els que s’ha portat a terme un procés d’identificació, coneixement i valorització del patrimoni immaterial com a eina de reactivació i cohesió territorial.

 

Des de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural es presentarà el projecte "LIVHES: Living heritage for sustainable development", on el centre participa com a soci d’una proposta finançada en el marc del programa Interreg SUDOE. 

 

Des de l’ICRPC participaran Joaquim Nadal, Saida Palou, Jordi Montlló i Antoni Rojas Rabaneda

 

La jornada està organitzada des del Campus Turisme, el Campus Patrimoni Cultural i Natural UdG i l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural.

 

L’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia mitjançant el següent ENLLAÇ.

Programa Patrimoni immaterial i desenvolupament local

Frase Negra