ACTUALITAT

TORNAR
la-fundaci-catalunya-la-pedrera-presenta-als-157-estudiants-seleccionats-del-programa-bojos-per-la-cincia
11.01.2014 - ACTES

La Fundació Catalunya-La Pedrera presenta als 157 estudiants seleccionats del programa Bojos per la Ciència

La Fundació Catalunya-La Pedrera ha presentat avui a La Pedrera als 157 estudiants seleccionats, entre els 991 candidats, del programa Bojos per la Ciència, un programa d’estímul del talent científic per a joves estudiants de secundària

 

Barcelona, 11 de gener de 2014. Avui a La Pedrera 157 estudiants catalans de batxillerat (d’entre 16 i 17 anys) han iniciat el programa Bojos per la Ciència organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera.

 

L’acte de benvinguda i inauguració del programa ha comptat amb la presència de Lluís Farrés, director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Joan Guinovart, director de l’IRB Barcelona (Bojos per la Biomedicina), Jordi Galí, director del CREI (Bojos per l’Economia), Joan Gómez, director de l’ICAC, Joaquim Nadal, director de l’ICRPC, Josep Mª Fernández Novell, del Departament de Bioquímica i biologia molecular de la UB (Bojos per la Bioquímica), Miquel Àngel Pericàs, director de l’ICIQ (Bojos per la Química), i Josep Mª Santos Fernández, director de La Salle-URL (Bojos per les Noves tecnologies). Finalment, Begoña Román, doctora en filosofia i Presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya, ha realitzat una intervenció als estudiants seleccionats.

 

L'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, acollirà 20 estudiants en el marc del curs Bojos per l'Arqueologia, on participa amb l'ICAC i l'IPHES. 

 

Més información i Nota de premsa

Frase Negra