ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-i-observatori-dels-publics-del-patrimoni-cultural-de-catalunya-organitzen-una-jornada-sobre-estudis-de-visitants
24.05.2016 - ACTES

L’ICRPC i Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya organitzen una jornada sobre estudis de visitants

Jornada “Els estudis de visitants: de les dades al coneixement, del coneixement a la gestió” #jornadaOPPCC

 

Els públics estan en el centre de l’acció dels equipaments patrimonials. Així, les organitzacions museístiques dediquen esforços a oferir exposicions, activitats i serveis que siguin d’interès per als diversos col·lectius de públics als que s’adrecen.

 

Per aquesta raó, els museus necessiten conèixer els seus públics per establir una comunicació eficaç, avaluar els seus serveis i crear una comunitat amb la qual establir vincles estables i continus al llarg del temps.

 

L’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya té per objectiu donar suport als museus i altres equipaments patrimonials del país en el coneixement dels seus visitants i usuaris per crear, mantenir i desenvolupar noves audiències i millorar l’ús social del patrimoni cultural.

 

L’Observatori dels Públics desenvolupa la seva missió oferint eines als museus i col·laborant en la formació dels professionals dels equipaments patrimonials en la investigació dels seus públics i en l’avaluació de les seves activitats.

 

Aquesta Jornada, la primera que celebra l’Observatori dels Públics, suposa la seva presentació en societat i vol presentar experiències tant nacionals com estrangeres sobre com els museus transformen les dades que obtenen dels seus estudis en un instrument d’utilitat per millorar les relacions amb els seus públics.

 

L’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural és un projecte que desenvolupa l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Girona.

 

 

 

Data

Dijous 26 maig

 

Lloc

Auditori del MACBA, Plaça dels Àngels 1, Barcelona

 

 

PLACES EXHAURIDES!

 

Els interessats en assistir-hi poden enviar un correu a observatoridepublics@icrpc.cat per entrar en llista de reserva.

 

Els assistents rebran certificat d’assistència per part de l’ICRPC.

 

Per a més informació truqueu al 972 48 61 58.

Frase Negra