ACTUALITAT

TORNAR
licrpc-selecciona-candidatstes-postdoctorals-per-optar-als-ajuts-juan-de-la-cierva-2023
08.01.2024 - OPORTUNITATS PER TREBALLAR COM A INVESTIGADOR A L'ICRPC

L'ICRPC selecciona candidats/tes postdoctorals per optar als ajuts Juan de la Cierva 2023

Vols optar a un un contracte a l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural?

 

Si reuneixes els requisits de la nova convocatòria Juan de la Cierva 2023  i vols optar a un contracte a l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), a través d'aquestes ajudes, envia'ns el teu CV.

 

L'ICRPC seleccionarà els candidats i candidats a presentar a partir dels CV amb més possibilitats (segons els criteris d'avaluació de la convocatòria) i la vinculació del perfil de recerca dels investigadors i les investigadores amb les línies de treball del centre.

 

Podeu enviar una carta de presentació i un CV a comunicacio@icrpc.cat fins el 24 de gener (inclòs) de 2024. 

 

Si esteu interessats en desplegar un projecte de recerca a l’ICRPC, un centre CERCA especialitzat en Patrimoni Cultural, ara pots optar a un contracte de dos anys a través de la convocatòria Juan de la Cierva 2023.

 

Els ajuts Juan de la Cierva volen incentivar la contractació laboral, per part d’organismes de recerca o centres de I+D d’Espanya, d’investigadores i investigadors en possessió del grau de doctor per un període de dos anys, a fi que completin la seva formació investigadora postdoctoral en centres d’I+D espanyols diferents als centres en què van dur a terme la seva formació predoctoral.

 

Tipus de contracte: contracte postdoctoral, amb una durada de 2 anys .

 

 Les sol·licituds de participació les presenten els centres de recerca, que hi inclouen les persones participants per a la seva incorporació als equips de recerca. La selecció es fonamenta en un procés de concurrència competitiva en base als mèrits curriculars i en l’historial cientificotècnic de l’equip de recerca en el qual es volen integrar, donant especial rellevància als mèrits relatius a l’investigador tutor o investigadora tutora.

 

L’ICRPC treballa, entre d’altres, en línies d’usos del patrimoni cultural, processos de patrimonialització, destrucció i salvaguarda del Patrimoni Cultural, i estudis de públics del Patrimoni Cultural.

 

Consulta la web de l’ICRPC www.icrpc.cat

 

L’ICRPC, a través de la Unitat de Projectes i Comunicació dona suport a la presentació de candidatures d’investigadores i investigadors durant el procés de tramitació.

 

Abans de l'enviament del CV recomanem consultar les bases i condicions de la convocatoria Juan de la Cierva

INFORMACIÓ AJUTS JUAN DE LA CIERVA  

 

 

Frase Negra