ACTUALITAT

TORNAR
presentaci-del-llibre-la-guerra-de-1714-la-clau-catalana-dun-conflicte-mundial
29.05.2014 - ACTES

Presentació del llibre “La guerra de 1714: la clau catalana d’un conflicte mundial”

El proper dijous dia 5 de juny, a les 8 del vespre, la Biblioteca Municipal de Manlleu acull la presentació del llibre La guerra de 1714: la clau catalana d'un conflicte mundial, de Joaquim Albareda i Joan Esculies

 

L'acte de presentació del llibre La guerra de 1714: la clau catalana d'un conflicte mundial anirà a càrrec de Joaquim Nadal, director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) i catedràtic d'Història Contemporània de la UdG, i d'un dels autors, Joaquim Albareda, catedràtic d'Història Moderna de la UPF.

 

La presentació tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Manlleu. El llibre La guerra de 1714: la clau catalana d'un conflicte mundial, explica d'una forma amena i rigorosa, les claus que ajuden al lector a entendre millor l'evolució i l'impacte de la guerra de Successió, les seves conseqüències sobre Catalunya en aquella època i en temps posteriors. El llibre conté, a més, la proposta d'unes rutes per trepitjar els principals escenaris del conflicte així com una descripció dels principals personatges.

 

L'acte de presentació del llibre està organitzat conjuntament per l'Editorial Pòrtic i la Biblioteca Municipal de Manlleu.

Frase Negra