Warning: current() expects parameter 1 to be array, integer given in /var/www/vhosts/icrpc.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 893
ICRPC :: Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural

ACTUALITAT

TORNAR
seminari-lart-contemporani-un-espero-per-la-transformacio-despais-abandonats-en-creatius-de-les-ciutats
20.03.2017 - ACTUALITAT PATRIMONI

Seminari "L'art contemporani, un esperó per la transformació d'espais abandonats en creatius de les ciutats"

The Spur 1618 és un projecte internacional en el camp de l’art contemporani i les indústries creatives impulsat pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona en el qual participen com a socis el Centre d’Art le Lait, el Bureau des Arts et des Territoires, La Fundació Es Baluard, l’associació Sputnik Oz i la Fondazione per l’Arte onlus, i que compta amb el suport de l’Euroregió i el programa Europa Creativa.

 

El projecte, de dos anys de durada, inclou diferents accions: un programa d’artistes residents internacional amb mentoratge, la realització d’estudis sobre les possibilitats de convertir espais urbans abandonats en espais creatius, la publicació d’una revista digital d’art contemporani, l’edició d’un llibre final amb el recull de models i referents del projecte i la realització d’uns seminaris, que és el que ens ocupa.

 

El primer seminari es celebrarà a Girona el dissabte 1 d’abril i posa especial atenció en l’exploració d’espais abandonats i la seva recuperació a través de l’art contemporani al servei de la comunitat, i ens agradaria convidar-t’hi.

 

La jornada comptarà amb les intervencions d’especialistes en la matèria i s’hi analitzaran diferents exemples a nivell nacional i internacional. El programa es completa amb una taula rodona dels artistes guanyadors de la primera convocatòria de residències creatives i de recerca amb mentoratge professional.

 

Projecte The Spur

Creative Europe - Culture Sub-programme (2014-2020) - Support to European Cooperation Projects- 570478-CREA-1-2016-1-ES-CULT-COOP1 THE SPUR - ETACEC1618. Action 3. Knowledge


 
 

 

Frase Negra