ACTUALITAT

TORNAR
oportunitats-per-treballar-com-a-investigadora-a-licrpc
03.01.2015 - PUBLICACIONS

OPORTUNITATS PER TREBALLAR COM A INVESTIGADOR/A A L’ICRPC

Actualment estan obertes o pendents d’obrir diverses convocatòries per al finançament de contractes de  recerca per a investigadors postdoctorals. Destaquem les convocatòries del programa Horizon 2020 (ERC Grants i Marie Curie Actions). A nivell estatal els investigadors poden optar als Ajuts Ramón y Cajal i Juan de la Cierva.

És una oportunitat per a investigadors que estiguin cercant un contracte per iniciar o desenvolupar la seva trajectòria en centres d’investigació.

Si vols fer recerca al nostre institut i reuneixes els requisits fixats per les respectives convocatòries d’ajuts per a personal d’investigació l'ICRPC s'ofereix com a Host Institution. Envia’ns el teu CV i una carta de presentació a icrpc@icrpc.cat

 

Convocatòries obertes

ERC Grants

 

Marie Curie Actions

 

Ajuts Ramón y Cajal

 

 

Ayudas para contratos Ramón y Cajal (RYC) 2014

 

Ajuts Juan de la Cierva

 

Ayudas Juan de la Cierva-Incorporación 2014

 Més informació

 

Ayudas Juan de la Cierva-Formación 2014

 Més informació

 

 Ajuts Beatriu de Pinós

 

 

La investigació del ICRPC té un enfocament multidisciplinari clar, que abasta les següents disciplines en les àrees d'humanitats i ciències socials: antropologia social i cultural, l'arqueologia, la gestió cultural, la història, història de l'art i museologia.

Els principals programes prioritaris de recerca que combinen les diferents disciplines i metodologies abans esmentades, són:

1. Processos de patrimonialització; 2. Usos del patrimoni cultural; 3. Els visitants de museus; 4. Història del patrimoni cultural: la destrucció i la protecció del patrimoni. 5. Patrimoni Marítim.

Frase Negra