ACTUALIDAD

VOLVER
simposi-destruccio-salvament-i-itinerancia-de-lart-a-catalunya-1936-1939
04.02.2022 - JORNADAS

Simposi Destrucció, salvament i itinerància de l’art a Catalunya (1936-1939)

En el marc del programa Guerra Civil. Art, conflicte i memòria i, en concret, de l’exposició El Museu en perill! Salvaguarda i endreça de l’art català durant la Guerra Civil, organitzem aquest simposi amb l’objectiu de posar en comú els moviments de l’art català a tot el territori. Identificarem i detallarem les peripècies del patrimoni artístic d’arreu de Catalunya que es va veure mobilitzat, salvat o destruït durant els mesos del conflicte bèl·lic. Aquest simposi, doncs, té una dimensió de treball de quilòmetre zero i un abast territorial definit per diferents taules de treball on els investigadors de referència de cada àrea geogràfica exposaran les conclusions i l’estat de la qüestió dels darrers estudis fets.

 

Dilluns 14 de febrer de 2022

Activitat gratuïta presencial i en línia.

Coordinació científica: Dr. Joaquim Nadal, Director de l’ICRPC (Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural-CERCA) i Mireia Capdevila, comissària de l’exposició i investigadora de la Fundació Carles Pi i Sunyer.

Lloc: Espai Innova

 

Amb el suport del Memorial Democràtic

 

El projecte ha rebut el suport del Memorial Democràtic en el marc de les Subvencions a projectes d'activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica.

 

Consulteu el programa descarregable.

Simposi Destrucció, salvament i itinerància de l’art a Catalunya (1936-1939)

a_noticies_actualitat/pre_programa_gc.jpg

Programa

a_noticies_actualitat/programa_gc.jpg

Amb el suport del Memorial Democràtic

 

 

El projecte ha rebut el suport del Memorial Democràtic en el marc de les Subvencions a projectes d'activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica

ajuts/pmd.jpg

Frase Negra