Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/icrpc.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 189
ICRPC :: Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural

EQUIP

Xavier Ulled i Bertran

Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (2020) amb la tesi “De gabinet a museus. La col·lecció Salvador i els seus públics en la primera meitat del segle XIX”.

 

Llicenciat en Història (premi extraordinari de llicenciatura) i màster oficial en Gestió del Patrimoni Cultural i Desenvolupament Local per la Universitat de Lleida. Postgrau en Direcció i Gestió d’Empreses , Institucions i Plataformes Culturals per la Universitat Pompeu Fabra. En l'àmbit de les TIC i la comunicació disposa de formació especialitzada en les TIC i la comunicació  i el màrqueting digital.

 

Ha treballat com a gestor cultural i coordinador de projectes culturals al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, al Museu del Rock de Barcelona i per consultores privades. També ha exercit de tècnic d’arqueologia a l’empresa privada i a la Universitat de Lleida.

 

En el camp de la recerca històrica els seus interessos estan centrats en la història de la ciència, la medicina, la botànica, els gabinets, els museus i els públics de la ciència.


Producció acadèmica:


ORCID

0000-0002-6304-5308

Frase Negra