PUBLICACIONS

TORNAR
<br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$titol2 in <b>/var/www/vhosts/icrpc.cat/httpdocs/seccio/fitxapublicacions.php</b> on line <b>24</b><br />
COL·LECCIÓ ICRPC LLIBRES

De l’Àfrica a l’Antropologia. Assaigs en homenatge a Lluís Mallart

Autor/a: MICHAEL HOUSEMAN, RAMON SARRÓ (EDS.)
Edició: ICRPC
Col·lecció: ICRPC Llibres
Número de pàgines: 300
ISBN: 978-84-9984-262-2
Dipòsit legal: GI-1812-2014

En aquest volum d’homenatge a Lluís Mallart, un grup d’acadèmics catalans i francesos, especialitzats en Àfrica, l’estudi antropològic dels rituals o l’antropologia mèdica, ofereixen unes mostres del seu treball i el seu agraïment a qui ha estat un mestre i autor de referència.

 

Lluís Mallart i Guimerà es convertí a l’antropologia després d’una llarga experiència a l’Àfrica com a missioner, i va esdevenir un  reconegut professor d’antropologia primer a França i més tard a Catalunya on, en les últimes dues dècades, s’ha dedicat a formar noves generacions d’antropòlegs i a consolidar la seva pròpia obra catalana i francesa.

 

Els autors aquí reunits representen tan sols la punta de l’iceberg de les moltíssimes persones que, tant a França com a Catalunya, es consideren alumnes, col·legues o amics d’en Lluís, un català universal la influència del qual es deixa sentir no només a ambdós costat dels Pirineus, sinó també en l’antropologia i els estudis africanistes en general i, sens dubte a molts cors africans també.

 

ON ADQUIRIR LA PUBLICACIÓ

  ENLLAÇOS

 • Homenatge al prestigiós antropòleg Lluís Mallart. El Punt Avui. 19 desembre 2014  
 • PRESENTACIÓ A PARÍS DEL LLIBRE: DE L’ÀFRICA A L’ANTROPOLOGIA. ASSAIGS EN HOMENATGE A LLUÍS MALLART  
 • L'emoció de Mallart per l'homenatge d'ahir a Olot. El Punt Avui. 20 desembre 2014  
 • Pròleg de Joaquim Nadal a De l’Àfrica a l’Antropologia. Assaigs en homenatge a Lluís Mallart. Girona, Institut Català per a la Recerca del Patrimoni Cultural, 2014  

  EDICIÓ EN FORMAT PAPER

 • Adquireixi l'edició en format paper  

  EDICIÓ ELECTRÒNICA (ePUB)

 • Adquireixi l'edició electrònica en format ePUB  

Frase Negra