SEMINARIS

TORNAR
Jornada Tecnologies digitals i patrimoni arquitectònic. Problemes i perspectives

Inscripció al Seminari

Ompli el següent formulari per inscriure's al seminari







Acceptació de la Llei de Protecció de Dades*

D’acord amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE) 2016/679, l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Fundació Institut Català de Recerca en Patrimoni i Cultura amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Edifici Pia Almoina, Plaça de la catedral, 8, 17004 Girona, Ref. Protecció de dades o bé enviar un correu a comunicacio@icrpc.cat.

SEMINARIS

Jornada Tecnologies digitals i patrimoni arquitectònic. Problemes i perspectives

El dijous 28 de novembre de 2024, la Delegació de Girona del COAC acollirà el seminari "Tecnologies digitals i patrimoni arquitectònic: problemes i perspectives", organitzat per l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) en col·laboració amb la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona, la Università di Padova i el COAC.


L'objectiu del seminari és abordar, des de perspectives acadèmiques, tècniques i de l'administració pública, els desafiaments i les oportunitats que ofereixen les tecnologies digitals en la divulgació del patrimoni arquitectònic. Durant el seminari, es presentaran experiències pilot d'aplicacions digitals per a la visualització del patrimoni. Aquestes inclouen els projectes liderats per la Università di Padova en el marc del projecte COENOBIUM i per les universitats de Barcelona i Girona en el context de GENTURMED.


A continuació, s'obrirà una taula rodona amb la participació de l’arquitecta Sílvia Musquera, tresorera de la demarcació de Girona del COAC, i Marc Genes, coordinador de l'àrea de turisme de la comarca del Baix Empordà. Aquests experts compartiran les seves reflexions a partir de les experiències locals, especialment en l'àmbit del turisme.


El seminari aspira a fomentar un diàleg interdisciplinari y mostrar com les perspectives acadèmiques, tècniques i administratives poden complementar-se per definir les futures línies d'acció en la integració de les tecnologies digitals en la difusió del patrimoni arquitectònic.

Frase Negra