PUBLICACIONS

TORNAR
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: stdClass::$titol2 in <b>/var/www/vhosts/icrpc.cat/httpdocs/seccio/fitxapublicacions.php</b> on line <b>24</b><br />
ALTRES PUBLICACIONS AMB PARTICIPACIÓ DE L'ICRPC

The musealization of the Roman villas

The musealization of the Roman Villas, Studies on the rural world in the roman period, 6 Girona, Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural - Grup de Recerca Arqueològica del Pla de l’Estany, UMR5140 Archéologie des Sociétés Méditerranénnes, Université de Pau et des Pays de l’Adour, 2011. ISBN: 978-84-9984-119-9.

 

El volum  marca l’inici d’una nova etapa dins la sèrie Studies on the Rural Wold in the Roman Period i de les corresponents Taules Rodones anuals que en constitueixen la base. Per començar aquesta nova etapa hom va creure convenient centrar-se en la temàtica relativa a la museïtzació i presentació al públic de les vil·les romanes. Les contribucions que s’hi recullen ofereixen una completa diagnosi de l’estat en què es troben la major part dels jaciments rurals de les àrees estudiades i, també, una àmplia panoràmica de les diverses solucions aplicades en els àmbits de la protecció, consolidació, restauració i presentació de les restes arqueològiques. Algunes de les experiències presentades proporcionen, finalment, també alguns elements per valorar la posada en marxa dels serveis de visites i d’atenció al públic i, per tant, per poder valorar fins a quin punt podem fer rendible social i econòmicament la recerca arqueològica.


Més informació i venda, AQUÍ.

Frase Negra