Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/icrpc.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 189
ICRPC :: Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural

EQUIPO

Saida Palou Rubio

Doctora en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona i Premi Ciutat de Barcelona d’Història Agustí Duran i Sanpere 2011 per la tesi doctoral Barcelona, destinació turística. Promoció pública, turismes, imatges i ciutat (1888-2010).

 

Des de l’any 2018 és investigadora contractada a temps complert a l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i des de 2010 és professora associada a la Universitat de Girona.

 

Desenvolupa la seva recerca en el camp de la història cultural i política del turisme a Catalunya i Barcelona i els usos turístics del patrimoni cultural. Combina les tècniques de recerca etnogràfiques pròpies de l’Antropologia i la historiografia. Compta amb diverses publicacions especialitzades en editorials nacionals i internacionals tant individuals com en coautoria i participa en congressos, jornades i cursos especialitzats.

 

Forma part dels equips d’investigació de projectes competitius i projectes de transferència de coneixement. També participa en els projectes de recerca i cooperació als camps de refugiats del Sàhara Occidental impulsats per la Universitat de Girona.

 

Forma part de societats científiques, consells de redacció i comitès científics de congressos i jornades. És membre vocal i tresorera de la Junta de l’Institut Català d’Antropologia (ICA) des de l’any 2016. És membre del comitè científic i de l’organització del primer Congrés Català d’Antropologia, celebrat l’any 2020 a la Universitat Rovira i Virgili, i és coordinadora del segon Congrés Català d’Antropologia que tindrà lloc el gener del 2022 a la Universitat de Girona.

 

 

 

Producción académica:


ORCID

 0000-0003-4145-8133

 

 

 PAGINA PERSONAL DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

Frase Negra