Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/icrpc.cat/httpdocs/lib/carrega.php on line 189
ICRPC :: Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural

EQUIP

Carles Gorini Santo

Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (1990), màster en Comunicació i Estudis Culturals per la Universitat de Girona (2010) i periodista, col·legiat al Col·legi de periodistes de Catalunya. En l’àmbit del patrimoni cultural ha centrat el seu treball en l’elaboració d’inventaris del patrimoni arquitectònic local. De resultes, ha redactat el Pla especial i catàleg per a la protecció del patrimoni arquitectònic, arqueològic i ambiental del municipi de Vilobí d’Onyar. Amb posterioritat ha fixat l’atenció en el patrimoni històric del ferrocarril a Catalunya, camp en el què ha realitzat diferents treballs d’inventari i de recerca fruit dels acords de col·laboració entre l’ICRPC, el Consorci de les Vies Verdes de Girona i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 

En altres camps laborals, ha realitzat tasques de consultoria en matèria de comunicació i difusió cultural a la Universitat de Girona i ha estat assessor del gabinet de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Doctorand dins el Programa de Doctorat en Ciències Humanes, del Patrimoni i de la Cultura de la UdG, prepara la tesi La muntanya de Catalunya: institució moral o negoci turístic. El projecte de FMGP a Núria (1917-1936).

Frase Negra