NEWS

BACK
lectura-de-la-tesis-doctoral-servicio-de-defensa-del-patrimonio-artistico-nacional-i-el-control-franquista-del-patrimoni-a-catalunya-durant-la-guerra-
10.02.2024 - PUBLICATIONS

Lectura de la Tesis Doctoral «Servicio de Defensa del Patrimonio Artístico Nacional» i el control franquista del patrimoni a Catalunya durant la Guerra Civil. Agents militaritzats, assessors, propaganda i burocràcia a la «Comisaría de la Zona de Lev

El 9 de febrer, el Dr. Eduard Caballé i Colom va realitzar la lectura de la seva Tesi Doctoral, amb el títol «Servicio de Defensa del Patrimonio Artístico Nacional» i el control franquista del patrimoni a Catalunya durant la Guerra Civil. Agents militaritzats, assessors, propaganda i burocràcia a la «Comisaría de la Zona de Levante» (1938-1940). La recerca ha estat dirigida pel Dr. Joaquim Nadal Farreras (membre de l'equip investigador de l'IGUEMUS). La defensa de la tesi va tenir lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona i ha obtingut la qualificació d’Excel·lent Cum Laude.

Rebeca Saavedra Arias, investigadora de la Universitat de Cantàbria i membre del grup d’investigació del projecte IGUEMUS, ha format part del tribunal de tesi.

La recerca s’emmarca en la línia en l’àmbit d’investigació que es desplega en el projecte IGUEMUS, del qual Eduard Caballé forma part de l’equip d’investigació.

Frase Negra