SEMINARIS

TORNAR
Jornada “Els estudis de visitants: de les dades  al coneixement, del coneixement a la gestió” #jornadaOPPCC
SEMINARIS

Jornada “Els estudis de visitants: de les dades al coneixement, del coneixement a la gestió” #jornadaOPPCC

Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya

 

Els públics estan en el centre de l’acció dels equipaments patrimonials. Així, les organitzacions museístiques dediquen esforços a oferir exposicions, activitats i serveis que siguin d’interès per als diversos col·lectius de públics als que s’adrecen.

 

Per aquesta raó, els museus necessiten conèixer els seus públics per establir una comunicació eficaç, avaluar els seus serveis i crear una comunitat amb la qual establir vincles estables i continus al llarg del temps.

 

L’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya té per objectiu donar suport als museus i altres equipaments patrimonials del país en el coneixement dels seus visitants i usuaris per crear, mantenir i desenvolupar noves audiències i millorar l’ús social del patrimoni cultural.

 

L’Observatori dels Públics desenvolupa la seva missió oferint eines als museus i col·laborant en la formació dels professionals dels equipaments patrimonials en la investigació dels seus públics i en l’avaluació de les seves activitats.

 

Aquesta Jornada, la primera que celebra l’Observatori dels Públics, suposa la seva presentació en societat i vol presentar experiències tant nacionals com estrangeres sobre com els museus transformen les dades que obtenen dels seus estudis en un instrument d’utilitat per millorar les relacions amb els seus públics.

 

L’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural és un projecte que desenvolupa l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Girona.

 

 

 

Data

Dijous 26 maig de 2016

 

Lloc

Auditori del MACBA, Plaça dels Àngels 1, Barcelona

 

 

 

Vídeos del Seminari


Storify 

 

Per a més informació truqueu al 972 48 61 58.

 

 

    DESCARREGABLES

  • Programa de la jornada en pdf  

Amb el suport de:

logos-observ2.jpg

Frase Negra