WORKSHOPS

BACK
2a Jornada de Museologia.  Col·leccions incòmodes: col·leccions colonials
WORKSHOPS

2a Jornada de Museologia. Col·leccions incòmodes: col·leccions colonials

2a Jornada de Museologia  “Col·leccions incòmodes: col·leccions colonials”,  organitzada per l’Associació de Professionals de Museologia de Catalunya (AMC), l’Institut Català de Recerca de Patrimoni Cultural (ICRPC-CERCA) i el Campus de Patrimoni Natural i Cultural de la Universitat de Girona (UdG).

 

Una jornada destinada a reflexionar sobre l’origen i traçabilitat del patrimoni material procedent d’antigues colònies, així com el seu impacte històric i cultural. Un espai de debat on es posarà el focus en la gestió d’aquestes col·leccions museístiques des d’una visió de justícia històrica, les possibilitats per a la seva descolonització o la utilització d’aquestes exposicions per generar espais d’informació, diàleg i debat amb la comunitat.  

 

Aquesta jornada tindrà lloc a 📍Girona, 🗓️ el dilluns 8 de juliol, a la Sala d’Actes de la Facultat de Psicologia de la UdG.

 

Adjunt trobareu el programa de la jornada.

 

Inscripció gratuïta però obligatòria per control d’aforament. Places limitades.

 

📝  Per a formalitzar la inscripció cal donar-se d’alta en el següent enllaç i posteriorment realitzar la inscripció a la jornada seleccionant “Inscriure’s”


Data límit d’inscripció: dimarts 2 de juliol

    DOWNLOADS

  • Cartell  
  • Programa  

Frase Negra